Коледа в Зьолден, Австрия в хотел Hotel Alpina **** . - 4 звезди

Коледа в Зьолден, Австрия в хотел Hotel Alpina **** . - 4 звезди със собствен транспорт на цена от 815 EUR. Организирано от туристическа агенция Рейна-Тур ЕООД.

Цена от 815 EUR

Държава:
Австрия

Населено място/курорт:
Зьолден

Дата на тръгване:
23.12.2017 г.
Офертата е валидна от:
31.10.2017 г. до 08.12.2017 г.

Транспорт:
Собствен
Възползвайте се от специалната ни оферта за
Sölden, Austria

Изживейте една прекрасна зимна австрийска приказка само за 1630 евро*/стая с включена закуска и вечеря за периода 23.12-30.12

Hotel Alpina **** .

Описанието на стаите е следното:


1 двойно легло, сейф, телефон, интернет: WLAN/WiFi: безплатно,телевизор, кабелна телевизия, радио

вана или душ, WC, сешоарСки Курорт Solden (Зьолден): Otztal 2017


Ски почивки в Зьолден, Австрия


Зьолден е известен с ежегодно провеждане на старт от световната купа по ски и един от най-известните ски курорти в Европа. Широка гама склонове от всякаква трудност и отлично обработени 151 km писти правят зимните спортове една истинска наслада. Ски лифтове с капацитет от 68 000 души на час гарантират бързо обслужване.Зьолден е разположен на 90 км от Инсбрук в края на долината Йотцал ( Ötztal) в провинция Тирол и е известен като Арена Йоцтал. Намира се на 1377 м. н.в. и има население от 2741 жители. Един от най- известните зимни центрове с много а-пре- ски партита. В живописната долина в края на април температурите стигат до 28 градуса , а на надвисналите стръмни вечнозаснежени върхове - минус 20. Всички хотели и къщи за гости са в типичен местен стил. Дървото е любим материал и присъства щедро по фасадите и в интериорите.Как да стигнете до Зьолден:

С кола: От Юг : прохода Бреннер, А13 , изход Ötztal

С влак: с влак до Инсбрук или Йоцтал.От централната гара на Инсбрук има автобуси до Зьолден.

Със самолет: най –близкото летище е Инсбрук (100км)През лятото Зьолден е рай за туристическо ходене – повече от 174 планини над 3000 м, 21 планински езера и 112 глетчера. 300 км обозначени туристически пътеки, възможности за турове с планински водач. "Уотъруърлд Фрайцайт Арена" предлага възможности за водни забавления. В Зьолден можете да се насладите и на каране на ски през лятото, боулинг и параглайдинг.В долината Otztal със своите три ски зони се предлагат отлично обработени писти за всички нива и на всяка височина. Ски или сноуборд-каране е възможно от ноември до май. Зьолден е благодарение на BIG 3 единствения ски курорт в Австрия, който свързва с лифтове три три-хилядника.

Ски зоната Зьолден (1377-3255м) предлага уникални условия за каране на ски и сноуборд по глетчерите. Зоната предлага широки писти. Реттенбах и Тийфенбах образуват най- голямата глетчерна зона за каране на ски. На 2800м над морското равнище ще намерите най- модерните лифтове, топ-ресторанти, ски-училища – и дълга и продължителна зима. Курортът предлага също и писти за ски бягане, зимни туристически маршрути, ледени пързалки, разходка с шейна, от лек терен за начинаещи до предизвикателни писти за добри скиори в Гигийох (Giggijoch).

В Гайслахкогл (Gaislachkogl) - 3,058 м. е много популярен сред всички онези, които искат да изрисуват със ски инициалите си в снега извън обозначената зона. С връзката Golden Gate двете глетчерни зони са свързани лифтово. Можете да се качите директно от селището до глетчера на 3250 м. Най-дългото спускане е 12.8 km и денивелация от 1880 м.

Ски факти: Гарантиран сняг от Ноември до Май

• Надморската височина на ски-зоната (1350 - 3250 м)
• 2 ски-глетчера Rettenbach & Tiefenbach
• автомати за сняг на всички склонове под 2200 м.
• 61 км червени писти
• 57 km сини писти
• 31 км черни писти
• 2 км пътеки за ски-бягане
• 34 модерни лифтове гарантират бърз и удобен транспорт

Информация за обекта за настаняване

хотел Hotel Alpina **** . (4 звезди), полупансион

хотел предлага: самост. сан. възел, интернет, пиколо, рум-сервиз, климатик, телефон, паркинг места, детски кът, бар, ресторант, Спа център, телевизор, минибар / хлад., тераса, сауна, душ.вана/джакузи, кафе, охрана

самост. сан. възелинтернетпиколорум-сервизклиматиктелефонпаркинг местабарресторанттелевизорминибар / хлад.кафеохрана

 

Информация за цената

Цената включва:

Цената е пакетна на човек за 8 дневна ваканция в Австрийски Алпи за Коледа!

Не пропускайте тази възможност!

 

Цената не включва:

-Пътуване собствен транспорт

-Съдействаме за осигуряване на самолетен билет София-Инсбрук

 

Въпроси и коментари

Рейна-Тур ЕООД

София, бул.Васил Левски№ 13Б, ап.14
тел. 980 74 82, 0898 540230,
Факс: 980 74 82
e-mail: reina_tour@abv.bg
http://www.reina-tour.com

 

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Коледа в Зьолден, Австрия в хотел Hotel Alpina **** . на цена от 815 EUR от Рейна-Тур ЕООД