Автобусна екскурзия Бодензее, Баварски замъци, Мюнхен и Залцбург

Екскурзия до Мюнхен, Германия с автобус на цена от 539 ЛВ. от туристическа агенция АЙТРАВЕЛ 2 ООД. Маршрута е София - Залцбург - Бодензее - Мюнхен - София.

Маршрут: София - Залцбург - Бодензее - Мюнхен - София

Цена от 539 ЛВ.

Държава:
Германия

Населено място/курорт:
Мюнхен

Дата на тръгване:
08.10.2018 г. [виж всички]

Офертата е валидна от:
29.06.2018 г. до 30.07.2018 г.

Транспорт:
Автобус


Невероятна екскурзия из Австрия и Германия - Бодензее, Баварските кралски замъци, Залцбург и Мюнхен. Възможност за отпътуване от Пловдив и София!

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНИ на турист :

16.07.2018 - 555 лева - ПОТВЪРДЕНА
11.08.2018 - 555 лева
03.09.2018 - 539 лева
22.09.2018 - 562 лева
08.10.2018 - 539 лева

22.09.2018 - 28.09.2018 - Октоберфест в Мюнхен
Всички цени са с включени отстъпки за ранно записване и са валидни до 2 месеца преди съответната дата на отпътуване!

Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 275 лв.

Екскурзията е седемдневна и включва 1 нощувка в Залцбург или околности, 2 нощувки в района на езерото Бодензеe, 1 нощувка в Мюнхен, околности на Мюнхен или Аугсбург и разглеждане с екскурзовод на най-живописните места по езерата Бодензеe (Констанц, Майнау) и Кимзеe (двореца Херенкимзеe), замъците Хьоеншвангау, Нойшванщайн, забележителностите на Залцбург и Мюнхен. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди.‎

Програма

1 ден

За клиентите заявили трансфер от Пловдив до София автобусът ще отпътува в 10.30 ч от хотел “Тримонциум” в Пловдив. В 14.00 ч. ще потеглите от София – от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 13:30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Загреб – Любляна – Залцбург. Нощен преход.

2 ден

Сутринта – пристигане в Залцбург. Разглеждане на забележителностите на града с екскурзовод: улица “Гетрайдегасе” с родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденцплац” и “Моцартплац”, градините на замъка „Мирабел“. Свободно време. Възможност за посещение на замъка „Хьоензалцбург“ - най-добре запазената средновековна крепост в Европа. Настаняване в хотел в Залцбург или околности (необходимо е ползване на градски транспорт). Нощувка.

3 ден

Закуска. Отпътуване за eзерото Химзеe (най-голямото езеро в Бавария). Посещение на двореца Херенхимзеe, копие на двореца Версай, построен от Лудвиг ІІ Баварски на острова Херенинзел (билетът за корабчето до Херенинзел не е включен в пакетната цена на екскурзията). Продължаване към Бодензеe. Пристигане в хотел в района на езерото, настаняване. Нощувка.

4 ден

Закуска. Разглеждане на Констанц, най-голямото селищe на езерото Бодензеe и на острова Майнау, наречен още „островът на цветята” (билетът за корабчето до Майнау не е включен в пакетната цена на екскурзията). Нощувка

5 ден

Закуска. Отпътуване за Мюнхен. Разглеждане на замъците Хьоеншвангау и Нойшванщайн, гордостта на Бавария. От паркинга на автобусите до замъка Нойшванщайн има 30 мин. ходене пеша, а до замъка Хьоеншвангау – 10 мин. Има възможност да се придвижите с файтони (цената в посока нагоре е 6 евро) или със специален автобус – совалка (който в посока нагоре струва около 2 евро). При посещение на Нойшванщайн, трябва да имате предвид, че между първия и втория етаж на замъка има над 90 стъпала (стълбището е в кулата на замъка). Усилията Ви, обаче, ще бъдат възнаградени с възхитителни алпийски пейзажи, на фона на които силуетите на замъците Ви връщат в детството – ще се почувствате сякаш сте в приказка на Шарл Перо. Отпътуване за Мюнхен. Пристигане в хотел в Мюнхен, околности на Мюнхен или Аугсбург. Нощувка.

6 ден

Закуска. Разглеждане забележителностите на Мюнхен: „Карлсплац”, Михаелскирхе, Фрауенкирхе, „Мариенплац” с Кметството, Старата и Новата Резиденция. Възможност за обяд в най-старата бирария на Мюнхен – „Хофбройхаус“, датираща от XVI век. Следобед – свободно време. Възможност за посещение на музеи - Дойчес музеум или Пинакотеките. Вечерта отпътуване по маршрут Мюнхен – Залцбург – Любляна – Загреб – Белград - София. Нощен преход.

7 ден

Вечерта - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг“. Трансфер до Пловдив.

 

Информация за цената

Цената включва:

Транспорт с луксозен автобус

Съответния брой нощувки със закуски.

Водач-придружител

Екскурзоводско обслужване

 

Цената не включва:

Такси за вход в музеи

Билети за корабчета

Градски транспорт и пр.

Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)

 

Допълнителни забележки:

Отстъпки:

ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - 3% от пакетната цена (2 месеца преди датата на екскурзията - за записан турист се счита този, който е сключил договор за организирано пътуване и е платил съответната предплата)

 

Въпроси и коментари

АЙТРАВЕЛ 2 ООД

Варна, ул. Петър Парчевич 3
тел. 052/ 97 41 42, 0888/52 94 52, 0884/ 77 20 01
e-mail: office.itravel@gmail.com
http://www.i-travel.bg

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

 

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Автобусна екскурзия Бодензее, Баварски замъци, Мюнхен и Залцбург на цена от 539 ЛВ. от АЙТРАВЕЛ 2 ООД