Деметра Транспорт

Имам удоволствието да Ви представя транспортна фирма ДЕМЕТРА, базирана в град София и специализирана в превоз на пътници на територията на Република България, Европейски съюз и чужбина.
Целта на превозването е туристическа т.е. транспортиране по предварително зададен маршрут от туроператорска агенция до туристически обекти и градове с културни паметници и историческо наследство.
Обслужваме с транспортни средства някои конгреси, семинари както и така нареченият и толкова нашумял напоследък team-building.
Нашите клиенти са главно туроператорски агенции, а понякога правителствени и неправителствени организации, министерства, посолства и някои хотели.
Още една посока, в която фирмата има постижения е ведомствения транспорт, превозът на ученици от и до училището, както и транспортирането на работещите в складове, заводи или други големи предприятия базирани в рамките или извън рамките на град София, което подпомага тяхното развитие и поддържането на вече създаденият имидж.
В тази връзка, предлагаме да изготвим индивидуална ценова оферта, която да задоволява напълно и да обслужва конкретно вашите нужди. За тази цел ни е необходимо да зададете необходимите параметри и условия и в кратък срок ще ви предложим качествено обслужване на разумна цена. Оставам в очакване на контакт от Ваша страна на тел.0888 88 90 86; 0888 254 306 или на e-mail: demetratransport@gmail.com; office@demetra-transport.com За повече информация относно услугите, които предлагаме може да посетите нашият уеб сайт: www.demetra-transport.com

България, Град София, ул. Христо Белчев №43
тел. 02/490 21 93, 0888 88 90 86, 0888 254 306

demetratransport@gmail.com
http://demetra-transport.com


Регистриран на:
15 Юни 2011 г.

Последна активност:
15 Юни 2011 г.

Предлагани автомобили:
0

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Автомобили под наем от Деметра Транспорт в България