Бирфест в Белград

Екскурзия до Белград, Сърбия с автобус на цена от 119 ЛВ. от туристическа агенция Велбург ООД. Маршрута е София - Белград - София.

Маршрут: София - Белград - София

Цена от 119 ЛВ.

Държава:
Сърбия

Населено място/курорт:
Белград

Дата на тръгване:
17.08.2019 г. [виж всички]

Офертата е валидна от:
28.05.2019 г. до 17.08.2019 г.

Транспорт:
Автобус


Двудневна екскурзия Бирфест в Белград‎

Програма

1 ден

Ден 1 /17.08.2018/: Отпътуване от София, пл. Руски паметник, в 8.00 ч. по маршрут София – Калотина – Ниш – Белград (400 км). Пристигане в Белград около обяд. Туристическа програма в Белград: катедрала Св. Сава – най-големия православен храм на Балканите, издигнат в чест на Свети Сава - основоположник на сръбската православна патриаршия, повлияна в архитектурен план от църквата Св. София в Истанбул; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради и крепостта „Калемегдан”. Тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Подходите към Калемегдан и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата — гълъб, символ на победата и мира. Настаняване в хотела. Посещение на бирфеста, на 10 минути пешеходно разстояние. Нощувка.

2 ден

Ден 2 /18.08.2018/: Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Белград. По желание полудневна екскурзия до Нови Сад – столицата на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Често наричат Нови Сад „градът на падащите мостове”, защото за последните 100 години мостовете над Дунав са разрушавани 11 пъти; за последен път през 1999 г. при бомбардировките на НАТО. Негова най-голяма забележителност е крепостта Петроварадин, дала убежище на десетки малки ателиета и художествени студия, Катедралата и Синагогата, площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Отпътуване за България. Връщане в София вечерта.

 

Информация за цената

Цената включва:

Транспорт с лицензиран автобус 3*

1 нощувка със закуска в Белград в хотел Compass River City ***

Медицинска застраховка с покритие 2000 евро

Посочената туристическа програма в Белград

Представител на фирмата, придружаващ групата

Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).

 

Цената не включва:

Екскурзия до Нови Сад – 15 евро при група минимум 20 души

Медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност – 4 лева, за лица над 65 г.- 8 лева

Доплащане за единична стая 40 лева

Застраховка "Отмяна от пътуване"

Сити такса - 2 евро на човек на ден - заплаща се в деня на отпътуване.

 

Допълнителни забележки:

Хотел по програмата: За любителите на удоволствията, предлагаме нощувка в атрактивния хотел-кораб, който Ви очаква на брега на река Дунав. Корабът предлага малки, но уютни каюти. Хотелът разполага с просторен ресторант, където да закусите, бар и цветна панорамна тераса с мъничък басейн. Намира се на 5 минути пешеходно разстояние от парка, където се организира бирфеста.

Може да разгледате хотела тук: https://booki.ng/2u4rkll

Необходими документи:

Лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
За деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

 

Въпроси и коментари

Велбург ООД

София, бул. Христо Ботев 34
тел. 029531183, 0882411464, 0887084804
e-mail: office@welburg.net
http://www.welburg.net

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

 

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Бирфест в Белград на цена от 119 ЛВ. от Велбург ООД