Еднодневна екскурзия до гр. Делчево, Северна Македония

Екскурзия до Делчево, Македония с автобус на цена от 49 ЛВ. от туристическа агенция Атлантис Тур. Маршрута е София – Благоевград – Делчево – София.

Маршрут: София – Благоевград – Делчево – София

Цена от 49 ЛВ.

Държава:
Македония

Населено място/курорт:
Делчево

Дата на тръгване:
06.07.2019 г. [виж всички]

Офертата е валидна от:
05.06.2019 г. до 13.07.2019 г.

Транспорт:
Автобус


Тази програма е една прекрасна възможност да бъдат открити красиви и сравнително малко познати места в Източната част на Република Северна Македония. Предлагаме ви това пътуване, надявайки се да прекарате приятни часове в красивото градче Делчево, да станете част от съботния пазарен ден и да споделим вкусен обяд под акомпанимента на местни музиканти! На добър път!

Програма

1 ден

Отпътуване от София в 07.00 ч. от пл. храм-паметник „Александър Невски”. Пътуване по автомагистрала „Струма”. Попътна кафе пауза. Преминаване в Р. Северна Македония през ГКПП Логодаж (Станке Лисичково), намиращо се на 23 км от Благоевград. Пристигане в град Делчево; свободно време за разходка и оглеждане на големия съботен пазар, от който можем да си купим ориз или пък вкусната македонска урда (извара). В 12.30 ч местно време – отправяне към ресторанта на хотел Македония, където имаме обяд по меню – салата – плато; ордьовър и основно ястие – месо с гарнитура. В обедното меню е включена една напитка – ракия или бира и безолкохолно. За по-доброто настроение и удовретворение на туристите ще се погрижат местни музиканти. В ранния следобяд отпътуване за България; пристигане в София привечер.

 

Информация за цената

Цената включва:

транспорт с 49-местен автобус кат. 3*;
обяд по меню и включена една напитка – ракия или бира и безолкохолни, местно производство;
Жива музика;
Пътни и гранични такси;
Посещения по програмата;
Медицинска застраховка Помощ при пътуване на ЗК Уника АД с покритие 2000 евро;
Водач-екскурзовод от агенцията.

 

Цената не включва:

лични разходи

 

Допълнителни забележки:

Необходими документи:
лична карта, или валиден задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваната дестинация; за лица под 18 години, пътуващи с един, или без родители – нотариално заверено пълномощно – оригинал + 1 бр. фотокопие.

Начин на плащане:
пълно плащане при записване/ подписване на Договор за еднодневна екскурзия.

Организираното пътуване се провежда при минимум 45 записани туристи.
Срок за уведомление, в който туроператорът може да отложи пътуването, поради несъбран брой туристи, без да дължи неустойка на потребителите – 7 дни преди началната дата.
Условия за анулация/ прекратяване на договора: Всеки потребител може да прекрати договора за пътуване без да дължи обяснения на Туроператора по всяко време с писмено заявяване желанието си за прекратяване при следните условия: до 10 дни преди датата на пътуване – без неустойка; в срок по-малък от 10 дни (от 9 до 5 дни преди датата на пътуване) се дължи неустойка в размер на 20 лв на човек; в срок от 5 и по-малък от 5 дни преди датата на пътуване се удържат 100% от внесените суми. На туристи, които не са се явили в посочения ден и час на мястото на отпътуване на автобуса не се възстановяват внесените суми.

 

Въпроси и коментари

Атлантис Тур

София, бул. „Васил Левски“ № 128
тел. 0889 735073,
Факс: 9516181
e-mail: sales@atlantis-tour.com
http://www.atlantis-tour.com

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

 

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Еднодневна екскурзия до гр. Делчево, Северна Македония на цена от 49 ЛВ. от Атлантис Тур