ФЕСТИВАЛ на БАНИЦАТА в БЕЛА ПАЛАНКА

Екскурзия до Пирот, Сърбия с автобус на цена от 115 ЛВ. от туристическа агенция Атлантис Тур. Маршрута е София - Пирот - Бела Паланка - Димитровград - София.

Маршрут: София - Пирот - Бела Паланка - Димитровград - София

Цена от 115 ЛВ.

Държава:
Сърбия

Населено място/курорт:
Пирот

Офертата е валидна от:
18.07.2018 г. до 13.08.2018 г.

Транспорт:
Автобус


5 свободни места !
Двудневна екскурзия.‎

Програма

1 ден

Отпътуване в 07:00 ч. от пл. Храм паметник Александър Невски в София за град Пирот. Посещение и пешеходна обиколка на града. Свободно време (около два часа) за шопинг в центъра и възможност за закупуване на сирене, кашкавал, ракия, колбаси и други от местния пазар. Отпътуване за гр. Бела Паланка. Включване в тържествата по случай „Денят на баницата” - международно състезание по приготвяне на традиционна баница, посещавано както от местни така и от чуждестранни гости. Празникът е изключително колоритен и пъстър, превърнал се в традиция за Бела Паланка. На него се събират майстори баничари от цяла Сърбия, Босна, България, Македония и Турция, дошли да покажат своето майсторство в приготвянето на вкусна баница. Ще можете да опитате от най-различни видове баници - като баница с тиква, баница с месо, баница с праз и сирене, с картофи, както и още много други типично сръбски изкушения. Освен изкусителните гозби, в програмата на фестивала са включени още концерти и конкурси. Има и гости от далечна чужбина, които показват кулинарни специалитети, характерни за техните страни. В 17.00 ч отпътуване за Ниш; пристигане и настаняване в семеен хотел Лира Ин ***. Вечеря, нощувки.

2 ден

Закуска; разходка в центъра на Ниш, разглеждане на забележителностите на града; свободно време за кафе и обяд. В 13.00 ч отпътуване за София. На връщане спиране в Димитровград. Прибиране в София късно вечерта.

 

Информация за цената

Цената включва:

Транспорт с комфортен 19-местен бус Мерцедес Спринтер;
водач-екскурзовод от агенцията;
една нощувка със закуска и вечеря в семеен хотел в Ниш;
посещения по програмата;
мед. застраховка с покритие 2 000 евро на ЗК Уника Живот.

 

Цената не включва:

разходи от личен характер; входни такси за посещаваните обекти в Ниш ако има такива.

 

Допълнителни забележки:

Цена за деца 100 лв.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ:
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО: 18 човека.
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие. За Република Сърбия няма визови, санитарни и медицински изисквания.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
пълно плащане при подписване на договора.
ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Сърбия поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !

 

Въпроси и коментари

Атлантис Тур

София, бул. „Васил Левски“ № 128
тел. 0889 735073,
Факс: 9516181
e-mail: sales@atlantis-tour.com
http://www.atlantis-tour.com

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

 

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. ФЕСТИВАЛ на БАНИЦАТА в БЕЛА ПАЛАНКА на цена от 115 ЛВ. от Атлантис Тур