Комплекс Българка - РадевциKompleks Balgarka - Radevtci

Хотели » Комплекси в община Трявна » Комплекси в Радевци

Комплекс Българка се намира в Радевци, област Габрово. Комплекс предлага самост. сан. възел, басейн, климатик, паркинг места, ресторант, телевизор, барбекю, тераса, сауна, душ.вана/джакузи.

самост. сан. възелбасейнклиматикпаркинг местаресторанттелевизорбарбекю

Допълнителна информация:

Комплекс Българка е новоизградено вилно селище за отдих и почивка. Намира се в село Радевци, на 12км. от гр.Трявна, в центъра на природен парк Българка. Комплексът е изграден от две части разположени от двете страни на живописна балканска рекичка.
В близост до комплeкса са разположени планински хижи, природния феномен Виканата скала и живописни местности.
Възможност за индивидуални екскурзии до: Трявна, Габрово, Велико Търново, с. Боженци, Етъра, Шипка, Соколовски и Дряновски манастир.

Цени за сезон 2020

Комплекс Българка разполага с:
11 двойни стаи с цени за нощувка за периода 01.01 - 31.03 от 56 лв.
2 студиа с цени за нощувка за периода 01.01 - 31.03 от 80 лв.
1 апартамента с цени за нощувка за периода 01.01 - 31.03 от 80 лв.

 

Местонахождение


Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

За контакти:

Радевци
село Радевци

Тел.: 0899 137678, 0895777578
e-mail: complex@balgarka.com
http://balgarka.com

 

Твоите приятели споделиха:

ВАШИТЕ МНЕНИЯ ЗА ТОЗИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТ

от Николай Златанов, публикуван на 24.08.2014 г. 21:8 ч.

Това е възможно най-неприятното място на което съм бил, а съм посещавал много страни от третия свят и най-вече в Африка. Още с пристигането ви карат да си платите целия престой, за да няма мърдане после. Както се казва „знаят си магарето” и не искат да рискуват да си тръгнете като видите къде сте попаднали. Противно на рекламните снимки в мрежата, които съвсем целенасочено са снимани със широкоъглов обектив, стаите са малки, мрачни, мръсни и миризмата на канализацията е навсякъде. Телевизорите са горе-долу от времето на откритието на цветната телевизия. В Интернет може да прочете, че всяка стая има сателитна телевизия. Има, но 90% от интересните телевизионни канали не са включени в абонаментния пакет и ще трябва да се задоволите да гледате само новини и чалга. Комплексът се състои от 6 къщи с по 3 стаи/апартаменти всяка, като снимки в Интернет има само от новите стаи, а за старите добивате представа след като отидете там и си платите престоя. За осемте си дни там видях само 4 човека персонал. Един сервитьор, който се грижи да сервира закуската и обяда и след това си тръгва. Една сервитьорка, която преди обяд чисти стаите, баните и тоалетните, а след това поема функциите си в ресторанта и бара. Една готвачка, която като не готви, също чисти стаите. За така наречения „управител” просто нямам какво да кажа. Той изключително успешно изпълняваше ролята на момче за всичко, снабдител, чистач на басейна, ел. техник и какво ли още не. При толкова много стаи и толкова „мултифункционален” персонал никак не е чудно, че при настаняването ни на пода в стаята имаше угарка от цигара, при това не под леглото или на някое трудно достъпно място, а пред самото легло, до гардероба. Само слепец не би го видял и само пълен некадърник в областта на хотелския бранш би си позволил да предложи стая в такъв вид на гостите си. Няколко думи за басейна – на естествено подгряване е, и предвид надморската височина и разположението на комплекса, температурата му е много далеч от общоприетата за „нормална” стойност.

Оставете Вашия коментар:

Вашата оценка:

Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Комплекс Българка - Радевци (Kompleks Balgarka - Radevtci)