Семеен хотел Ау Натур - Голяма ЖелязнаSemeen hotel Au natur - Goliama jeliazna

Хотели » Семейни хотели в община Троян » Семейни хотели в Голяма Желязна

Семеен хотел Ау Натур се намира в Голяма Желязна, област Ловеч. Семеен хотел предлага самост. сан. възел, сейф, интернет, паркинг места, ресторант, телевизор, барбекю, минибар / хлад., тераса, кафе.

самост. сан. възелинтернетпаркинг местаресторанттелевизорбарбекюминибар / хлад.кафе

Допълнителна информация:

Бутикова къща за гости Au Nature се намира в живописния и величествен Троянски Балкан , на 30 км от гр Троян,на 130 км от гр София,на 10 км от магистрала София-Варна.Намира се в полите на един от върховете на Стара планина.Всяка от стаите разполага с тераса,от която да се наслаждавате на планината със сутрешното си кафе или да съзерцавате залезите през късните летни дни,гледката навсякъде е невероятна ,през всички сезони.Стаите и апартаментите са отлично обзаведени и декорирани по различен начин,водени от вдъхновението си от природата,планините,морето,реките,цветята,слънцето и всичко свързано с натуралната природа.Стил,комфорт,уют,панорама,свеж и чист планински въздух.Идвайки и връщайки се тук,ще оставате изненадани и впечатлени.На разположение са всички удобства за нашите гости.Ресторанта е стилно обзаведен,има кухня,бар и камина,която да ви носи топлина и уют в студените зимни дни.Има просторна градина и барбекю. Готови сме да съдействаме за вашите тържества и празници.В центъра на селото има църква датираща от 1857г.подходяща за ритуали.Селото се намира на язовир Сопот,голям,красив и величествен водоем,който допълва красотата на природата и разнообразието на вашата почивка,с възможностите за спорт. Еко пътеки и планински пътеки,,ще ви заредят с допълнителен тонус.Дневна преса е на Ваше разположение,както и книга от семейната ни библиотека.Спокойствие,тишина,природа,въздух,разходка,семейна почивка,среща с приятели,празник,тържество,лов,риболов,водни спортове, мотокрос - вашите хобита при нас! Къщата се отдава под наем цялата за групи и се ползва отстъпка.

 

Местонахождение


Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

За контакти:

Голяма Желязна
Т.Чепарски 23

Тел.: 0877133188
e-mail: office@aunature-troyanhotel.com
http://www.aunature-troyanhotel.com

 

Твоите приятели споделиха:

ВАШИТЕ МНЕНИЯ ЗА ТОЗИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТ


Няма направени коментари за тази оферта.

Оставете Вашия коментар:

Вашата оценка:

Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Семеен хотел Ау Натур - Голяма Желязна (Semeen hotel Au natur - Goliama jeliazna)