Семеен хотел Белведере - АспаруховоSemeen hotel Belvedere - Asparuhovo

Хотели » Семейни хотели в община Дългопол » Семейни хотели в Аспарухово

Семеен хотел Белведере се намира в Аспарухово, област Варна. Семеен хотел предлага самост. сан. възел, интернет, басейн, паркинг места, ресторант, телевизор, барбекю, тераса.

самост. сан. възелинтернетбасейнпаркинг местаресторанттелевизорбарбекю

Допълнителна информация:

Хотелски комплекс Белведере се намира на 90 км от гр. Варна на брега на Язовир Цонево. Простира се на 5 дка площ в подножието на Стара Планина. Състои се от хотелска част с общо 80 места за нощуване, 2 басейна, зала за семинари, госпилница, барбекю, зимна градина, база за игри на тенис на маса и бадминтон, зала за тихи игри, зелени площи, паркинг за 20 автомобила, кабелна телевизия и безжичен интернет. Хотелската част разполага с 6 двойни стаи, 14 фамилни стаи и 2 апартамента.
Комплекса е разположен на брега на Язовир Цонево и създава възможности за риболов и водни спортове. Всеки любител на риболова може да опита да улови платика, червеноперка, каракуда, костур и сом. Живописния бряг на язовира и прилежащите зелени склонове го правят привлекателно място за разходка с лодка, а спокойните му води създават възможност за каране на каяк (оргонизира се от външна фирма срещу допълнително заплащане). Във ветровитите дни любителите на кайт могат да покарат в различна среда от морето.
В комплекса могат да се провеждат фирмени партита и тимбилдинг. Можем да създадем една прекрасна почивка през уикенда след напрегнатата седмица в офиса.
Комплекса е подходящ за организиране на зелени училища и детски лагери. Зелените площи и чистия въздух са рай за децата, които могат да поиграят на воля.
Забележителности които могат да се разгледат в региона са местността Чудните скали и Крепостта Овеч. Природният феномен Чудните скали представлява масив от около десетина величествени бели скали с невероятно красиви форми. Възникнали от действието на водата и вятъра върху варовика, Чудните скали приличат на непристъпни бели замъци.
Крепостта Овеч е каменна твърдина, която е разположена източно от град Провадия. При посещение на крепостта в каменното укрепление могат да бъдат разгледани още говорещият кладенец, дълбок 79 м, митрополитската църква, рицарският затвор, кулата с дяволската пътечка и Калугерските дупки.

Цени за сезон 2018

Семеен хотел Белведере разполага с:
6 двойни стаи тип спалня с цени за нощувка за периода 01.04.2016 - 30.11.2016 от 47 лв.
14 студиа с цени за нощувка за периода 01.04.2016 - 30.11.2016 от 80 лв.
2 апартамента с цени за нощувка за периода 01.04.2016 - 30.11.2016 от 100 лв.

 

Местонахождение


Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

За контакти:

Аспарухово
язовир Цонево

Тел.: 0517 32517, 0899 186709
e-mail: belvedere_bg@abv.bg
http://belvedere-bg.com

 

Твоите приятели споделиха:

ВАШИТЕ МНЕНИЯ ЗА ТОЗИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТ


Няма направени коментари за тази оферта.

Оставете Вашия коментар:

Вашата оценка:

Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Семеен хотел Белведере - Аспарухово (Semeen hotel Belvedere - Asparuhovo)