Къща за гости Дековата къща - ЛалковоKashta za gosti Dekovata kashta - Lalkovo

Хотели » Къщи за гости в община Елхово » Къщи за гости в Лалково

Къща за гости Дековата къща се намира в Лалково, област Ямбол. Къща за гости предлага самост. сан. възел, басейн, климатик, телефон, телевизор, барбекю, екскурзии, кафе.

самост. сан. възелбасейнклиматиктелефонтелевизорбарбекюкафе

Допълнителна информация:

Дековата къща за гости се намира в китното югоизточно село Лалково, в така наречения регион – Долна Тунджа. Лесно можете да я откриете точно пред селския кладенец, където и до днес лалковци си наливат бистра кладенчова вода. Селото отстои на 20 км от общинския град Елхово.

Дековата къща разполага с комфортно обзаведени стаи, всяка от който има собствена баня и тоалетна. Две от стаите са оборудвани и с климатик.

На разположение на гостите на Дековата къща е просторен двор с места за отдих, басейн, кът с декоративни животни и градина, насъдена с плодове и зеленчуци, според сезона.

През горещите дни в градината на къщата е на разположение външен кухненски кът с голяма маса, чешма, барбекю, скара и сач. Нощите прекарани тук са прохладни и изпълнени с много забавления и приятно настроение. А за по-хладните и студени дни има просторна механа с камина.

 

Местонахождение


Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

За контакти:

Лалково
ул. "Тунджа" 1

Тел.: 0887 021499, 0472 42301
e-mail: mail@dekovata.com
http://www.dekovata.com

 

Твоите приятели споделиха:

ВАШИТЕ МНЕНИЯ ЗА ТОЗИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТ


Няма направени коментари за тази оферта.

Оставете Вашия коментар:

Вашата оценка:

Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Къща за гости Дековата къща - Лалково (Kashta za gosti Dekovata kashta - Lalkovo)