Къща за гости Елена - БелоградчикKashta za gosti Elena - Belogradchik

Хотели » Къщи за гости в община Белоградчик » Къщи за гости в Белоградчик

Къща за гости Елена се намира в Белоградчик, област Видин. Къща за гости предлага самост. сан. възел, интернет, климатик, паркинг места, телевизор, барбекю, кафе.

самост. сан. възелинтернетклиматикпаркинг местателевизорбарбекюкафе

Допълнителна информация:

Къща за гости „Елена“ предлага 3 стаи с общ капацитет от (7+2 души). “ Жълтата“ стая е двойна стая оборудвана със спалня, фотьойл, огледало, шкафчета и гардероб. „Зелената стая“ е тройна стая състояща се от една спалня и едно единично легло, оборудвана с огледало, шкафчета и огледало.“ Кафявата стая“ разполага с една спалня , разтегаем диван, разтегаема масичка , огледало, шкафчета и гардероб. При необходимост диванът може да се разгъне и да се ползва. „Жълтата“ и „Зелената“ стаи са с общ санитарен възел, а „Кафявата“ стая е със собствен такъв.
Къща за гости „Елена“ разполага и с трапезария оборудвана с една просторна маса, пейки за сядане, LCD телевизор с цифрова телевизия. и не на последно място очарователната ни камина, позволяваща приготвянето на страхотни глезотии на жар през зимата. На разположение на гостите е и кухня оборудвана с: хладилник, печка, кафе-машина и микровълнова фурна

 

Местонахождение


Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

За контакти:

Белоградчик
ул. "Трети Март" № 22

Тел.: 0886 / 57 29 18
e-mail: belogradchik_elena@abv.bg
http://www.belogradchik-elena.com

 

Твоите приятели споделиха:

ВАШИТЕ МНЕНИЯ ЗА ТОЗИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТ


Няма направени коментари за тази оферта.

Оставете Вашия коментар:

Вашата оценка:

Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Къща за гости Елена - Белоградчик (Kashta za gosti Elena - Belogradchik)