Къща за гости Къща Бела - ХлевенеKashta za gosti Kashta bela - Hlevene

Хотели » Къщи за гости в община Ловеч » Къщи за гости в Хлевене

Къща за гости Къща Бела се намира в Хлевене, област Ловеч. Къща за гости предлага самост. сан. възел, интернет, басейн, телевизор, барбекю, тераса, душ.вана/джакузи.

самост. сан. възелинтернетбасейнтелевизорбарбекю

Допълнителна информация:

Къща за гости Бела се намира се в покрайнините на село Хлевене, на 6 км южно от Ловеч. Еднакво подходяща за почивки и сбирки със семейството или с приятели, тя е и удобен изходен пункт за планински туризъм и посещение на близките културно-исторически забележителности в Ловеч и региона. През свободното си време гостите на Къща Бела могат да посетят карстовият извор Свирлив кладенец, който е на 1.5 км от Хлевене, множество пещери и приятни местенца за пикник в планината. Само на 7 км се намират интересните забележителности на Ловеч - покритият мост на Колю Фичето, музеи, галерии, старинният кв. Вароша с възрожденските църкви и къщи и др. Къща за гости Бела в с. Хлевене представлява възстановена 140-годишна къща със затревен двор и красив панорамен изглед към планината. В къщата са разположени всекидневна с битов стил с голяма камина и телевизор, както и напълно оборудван кухненски бокс. За гостите са осигурени две двойни стаи с голяма обща баня с вана. Всяка стая има телевизор, а навсякъде в къщата е осигурено локално парно отопление и Wi-Fi интернет. Към къща Бела има 2 самостоятелни стаи в същия двор , които са с отделни санитарни възли. Дворът е просторен и подходящ за игри и отмора на свеж въздух. Тук се намира и голяма лятна кухня с места за хранене, телевизор и пълно кухненско оборудване. До нея е разположена и панорамна тераса с детски басейн за лятото и шезлонги.

 

Местонахождение


Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

За контакти:

Хлевене
ул. Петко Боев № 26

Тел.: 0879332950, 0879338950
e-mail: bela_2010@mail.bg
http://www.vilabela.net

 

Твоите приятели споделиха:

ВАШИТЕ МНЕНИЯ ЗА ТОЗИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТ


Няма направени коментари за тази оферта.

Оставете Вашия коментар:

Вашата оценка:

Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Къща за гости Къща Бела - Хлевене (Kashta za gosti Kashta bela - Hlevene)