Къща за гости Созопол - СозополKashta za gosti Sozopol - Sozopol

Хотели » Къщи за гости в община Созопол » Къщи за гости в Созопол

Къща за гости Созопол се намира в Созопол, област Бургас. Къща за гости предлага самост. сан. възел, интернет, климатик, телефон, паркинг места, детски кът, компютър, телевизор, минибар / хлад., тераса.

самост. сан. възелинтернетклиматиктелефонпаркинг местакомпютъртелевизорминибар / хлад.

Допълнителна информация:

Домът е построен преди 2 години.Работи 3 месеца в годината,като възможност за предоставяне на туристически услуги. Категорията, в която влиза е може би по-изгоден,с 3 звезди,в центъра на новата част на града и свободен достъп до всички интересни места и възможности за развлечение в града. Екстри на обекта,които трябва да бъдат отбелязани:самостоятелна стая със санитарен възел,климатик,телевизор с кабелна телевизия,тереса,ниско разположение-втори етаж,интернет,комплект хавлии за всеки турист,редовно почистване,подмяна на бельо,възможност за ползване на ютия,пералня/срещу заплащане/. Капацитет на обекта-2 стаи от подобен тип :Стая №1 за двама и Стая №2 -за трима или четирима/възможно е да нощува семейство с две деца. Туристите трябва да предпочетат Нашия обект,защото е удобна квартира,със създаден уют и поддържани екстри за спокоен отдих.

Интересни места,които се намират в близост: до обекта има исторически ,архиологически и етнографски музеи,Амфитеатър за концерти и представления от богатата културна програма на града,остров "Свети Иван",църкви и параклиси .Наблизо има паркинг,денонощен магазин за хранителни стоки, заведения за хранене на приемливи цени, автогара, поща, както и други полезни офиси и места, които са важни за посетителите.

Намираме се в известен и атрактивен морски курорт и посетителите са много близо до плажа-50-100 метра.

Созопол е най-старият град по българското черноморско крайбрежие. Първото селище тук е възникнало през 610 г. пр.н.е. . Подводните проучвания в акваторията на Созопол разкриват останки от древни епохи. Открити са многобройни каменни котви и щокове от II-I хил. преди Христа. Те свидетелстват за активно корабоплаване още от най-дълбока древност.

Днес Созопол е град символ и мост между минало,активно настояще и бъдеще.Откритията през последната година ще дадат на града една нова насока за развитие на туризма.

 

Местонахождение


Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

За контакти:

Созопол
Созопол Люлин 3

Тел.: 0889667355, 0897793444
e-mail: seaman@abv.bg
http://www.rooms.bg/kvartiri-sozopol-kyshta-za-gosti-cherry.html

 

Твоите приятели споделиха:

ВАШИТЕ МНЕНИЯ ЗА ТОЗИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТ


Няма направени коментари за тази оферта.

Оставете Вашия коментар:

Вашата оценка:

Обслужване:
 
 
 
 
 
 

Комфорт:
 
 
 
 
 
 

Кухня:
 
 
 
 
 
 

Хигиена:
 
 
 
 
 
 

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Къща за гости Созопол - Созопол (Kashta za gosti Sozopol - Sozopol)