Коледа в Македония

Коледа в Македония с автобус на цена от 360 ЛВ.. Организирано от туристическа агенция Стил Травел.

Цена от 360 ЛВ.

Държава:
Македония

Населено място/курорт:

Дата на тръгване:
23.12.2017 г.
Офертата е валидна от:
11.09.2017 г. до 23.12.2017 г.

Транспорт:
Автобус


Коледа в Охрид - хотел "Горица" *****, 3 нощувки със закуски и вечери, вкл. Празнична вечеря с богато меню и музика на живо - екскурзия с автобус
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/


София – Скопие – Охрид – Манастирът "Свети Наум" – Охрид – Струга – Калища – Охрид – Битоля – София
Период: 23 - 26.12.2017г.
4 дни/ 3 нощувки
Цена: 360,00 лв.

ДЕН 1 - София – Скопие – Охрид 400 km
Отпътуване от София в 7:30 ч. от площад „Александър Невски”, в 8:00 ч. от автогара „Сердика”, от Кюстендил в 9:30 ч. по маршрут Гюешево - Крива Паланка - Скопие. Пешеходна разходка в Скопие: площад „Македония”; стария квартал „Вароша”; крепостта „Скопско кале” и църквата „Свети Спас” със саркофага на Гоце Делчев. Свободно време. Отпътуване за Охрид – град, съчетал в себе си вековна историческа традиция, невероятната красота на Охридското езеро и изключителното гостоприемство на своите жители. Днес градът е истинската туристическа перла на Република Македония. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 2 - Охрид – Манастирът "Свети Наум"
Закуска. Пешеходна разходка с местен екскурзовод в старата част на Охрид (минимум 2 ч.): църквата „Св.Богородица Перивлепта”, която поради своята автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата „Св. Пантелеймон”, където се съхраняват мощите на Климент Охридски; църквата „Св. Йоан Канео”, разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата „Света София”, посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; античния театър и градската чаршия. Свободно време в Охрид или по желание автобусна екскурзия до манастира „Св.Наум”, разположен на югоизточния бряг на Охридското езеро сред местност с рядка природна красота. Посещение на църквата „Свети Архангели”, където се намира гробницата на лечителя чудотворец Свети Наум. Свободно време в парка на Охридските извори. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 3 - Охрид – Струга – Калища
Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание: автобусна екскурзия до Струга и Калища. Пешеходна разходка в Струга по река Черни Дрин и Стружката чаршия до родната къща на братя Миладинови. Посещение на манастира „Рождество Богородично” край Калища, разположен на прекрасна панорамна тераса над водите на езерото. Връщане в Охрид.
Празнична вечеря с музика на живо и богато меню. Нощувка.

ДЕН 4 - Охрид – Битоля – София - 440 km
Закуска. Фотопауза на Билянините извори. Отпътуване за Битоля – третият по големина град в Македония, съхранил традиционната си архитектура и духа на старите македонски занаяти. Пешеходна разходка: часовниковата кула – символ на града, и църквата „Св. Димитър” – най-голямата църква в града, изградена през 1830 г. Свободно време в Битоля или по желание посещение на античния град Хераклея Линкестис. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта на автогара „Сердика” и площад „Александър Невски”.

ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 0650000163/04.07.2017 г. „ЗД Евроинс” АД
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
17‎

 

Информация за цената

Цената включва:

v Транспорт с комфортен туристически автобус;
v 3 нощувки със закуски и вечери в хотел "Горица" *****, включително празнична коледна вечеря с музика на живо и богато меню;
v Пешеходна разходка в Скопие и Охрид с местен екскурзовод;
v Туристическа програма в Битоля;
v Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
v Водач-екскурзовод от България.

 

Цената не включва:

v Автобусна екскурзия до манастира "Св. Наум";
v Автобусна екскурзия до Струга и манастира "Успение Богородично" край Калища;
v Посещение на античния град Хераклея Линкестис;
v Входни такси за църквата "Св. Спас" и музея на Гоце Делчев (120 MKD), за църквата "Св. Богородица Перивлепта" (100 MKD) в Охрид; за скалната църква на манастира "Рождество Богородично" при Калища (100 MKD) и манастира "Свети Наум" (60 MKD);
v Входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
v Градски транспорт;
v Разходи от личен характер;
v Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!).

 

Допълнителни забележки:

v ЕкскурзиАвтобусна екскурзия до манастира "Свети Наум" (без включена входна такса за манастира), при минимум 14 записани туристи - 10 лв.
v Автобусна екскурзия до Струга и манастира Калища (без включена входна такса), при минимум 10 записани туристи - 12 лв.
v Посещение на античния град Хераклея Линкестис (с включена входна такса, при минимум 5 туристи) - 10 лв.
v Доплащане на турист за гарантирано настаняване в стая с изглед към езерото (услугата подлежи на препотвърждение) - 30 лв.
v Ползване на двойна седалка от един турист - 69 лв.
v Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока! - 0 лв.
v Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.
v За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
v Валутен курс: 1 евро = 61,6 македонски денара
v Часово време: България 12 ч.; Македония 11 ч.

Въпроси и коментари

Стил Травел

София, бул.Васил Левски 8 - партер
тел. +3592-483-36-07
e-mail: styletravelbg@gmail.com
http://styletravelbg.com/

 

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Коледа в Македония на цена от 360 ЛВ. от Стил Травел