Коледа във Виена със самолет

Екскурзия до Австрия на цена от 679 ЛВ. от туристическа агенция Стил Травел. Маршрута е София – Виена – Братислава – Виена – София.

Маршрут: София – Виена – Братислава – Виена – София

Цена от 679 ЛВ.

Държава:
Австрия

Населено място/курорт:

Дата на тръгване:
23.12.2017 г. [виж всички]

Офертата е валидна от:
29.08.2017 г. до 21.12.2017 г.

Транспорт:


Коледа във Виена - със самолет и водач на български език
ГАРАНТИРАНИ ЦЕНИ и МЕСТА!
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/

София – Виена – Братислава – Виена – София
Период: 23 - 26.12.2017г.
4 дни / 3 нощувки
Цена: 679,00 лв.

Посрещнете Коледа в имперския разкош на Виена!‎

Програма

1 ден

ДЕН 1 - София – Виена
Отпътуване в 8.05 ч. от летище София (Терминал 2) за Виена с полет на авиокомпания „Austrian Airlines”. Кацане на летището във Виена в 08.55 ч. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод: дворецът „Белведере” – един от най-хубавите барокови образци в света; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард „Рингщрасе”, изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът „Хофбург” – зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; кметството – внушителна сграда в неоготически стил; къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият в Европа увеселителен парк „Пратер” със символа на Виена – Виенското колело. Tуристическа програма по желание: посещение с местен екскурзовод на двореца „Шонбрун” – лятната резиденция на Хабсбургите. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време за посещение на прочутите коледни базари – най-старият коледен базар „Фраюнг“ и базара пред кметството (необходимо е ползване на градски транспорт). Нощувка.

2 ден

ДЕН 2 - Виена
Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание (необходимо е ползване на градски транспорт):
1. Пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод (мин. 1 ч. и 30 мин.): площад „Мария Терезия”; дворецът „Хофбург”, където се намират Националната библиотека, Музеят на музикалните инструменти и оръжейната колекция на императора; улица „Колмаркт”, улица „Грабен” – сърцето на стара Виена; бароковата църква „Св. Петър”, готическата катедрала „Св. Стефан” – един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда, и оживената търговска улица „Кернтнерщрасе”.
2. Посещение на императорските апартаменти в Хофбург и Музея на Сиси с местен екскурзовод на български език.
По желание и предварителна заявка вечеря на блок маса в ресторанта на хотела. Вечерта по желание концерт на оркестър „Wiener Residenzorchester” с класически произведения на Моцарт и Йохан Щраус в двореца „Ауерсперг” – една незабравима вечер с един от най-добрите оркестри в музикалния свят на Виена (заявява се предварително с депозита). Нощувка.

3 ден

ДЕН 3 - Виена – Братислава
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Закуска. Свободно време във Виена (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание екскурзия до Братислава с пешеходна разходка в историческия център на града: Дворецът на архиепископите, старото кметство, академия „Истрополитана”, катедралата „Св. Мартин” – свидетел на десетки коронации на кралски особи, Замъкът на Братислава, където днес се помещава правителството на Република Словакия. По желание и предварителна заявка вечеря по предварително изготвено меню в ресторанта на хотела. Нощувка.

4 ден

ДЕН 4 - Виена – София
Закуска. Напускане на хотела. Багажът се съхранява в стая за багаж. Свободно време във Виена или туристическа програма по желание (необходимо е ползване на градски транспорт): 1. Посещение с местен екскурзовод на Императорската съкровищница – богати колекции от светски и религиозни съкровища, обхващащи повече от хиляда години от Европейската история. 2. Посещение с местен екскурзовод на Музея за история на изкуствата – една от най-богатите колекции на скулптура и живопис в Европа, която в продължение на векове е била притежание на Хабсбургите. Трансфер от хотела до летището. Отпътуване за България в 20.20 ч. Пристигане на летище София (Терминал 2) в 22.55 ч.

17

 

Информация за цената

Цената включва:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
v Самолетен билет София - Виена - София на авиокомпания "Austrian Airlines" с включени летищни такси и ръчен салонен багаж с размери 55/40/23 см (максимум 8 кг);
v 3 нощувки със закуски в хотел "Mercure Wien Westbahnhof" 4* (или подобен) във Виена
v Групов трансфер летище - хотел - летище
v Панорамна обиколка на Виена с местен лицензиран екскурзовод на български език
v Водач от България по време на цялата екскурзия
v Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR

 

Цената не включва:

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
vПосещение на двореца "Шонбрун";
vПосещение на Императорската съкровищница с местен екскурзовод;
vПосещение на Музея на история на изкуствата с местен екскурзовод на български език;
vПосещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург" с местен екскурзовод;
vЕкскурзия до Братислава;
vПешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод;
vКонцерт на оркестър "Wiener Residenzorchester";
vВечери в ресторанта на хотела;
vЧекиран багаж до 23 кг;
vСлушалки по време на пешеходната разходка (3 EUR) - заплащат се на място
vГрадски транспорт: 2,20 EUR - еднопосочен билет; 7,60 EUR - карта за 24 часа; 13,30 EUR - карта за 48 часа;
vВходни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
vЗастраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
vРазходи от личен характер.

 

Допълнителни забележки:

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
v За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи и с предварителни резервации.
v Екскурзията се провежда при минимум 40 записани туристи.
v Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
v Примерни хотели: Hotel Mercure Wien Westbahnhof 4*,
v Императорската съкровищница, Императорските апартаменти и Музея за история на изкуството се намират в стария град, в рамките на Хофбург, в идеалния център на Виена и достигането до тях ще бъде посредством градски транспорт!
v МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Австрия, Словакия: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
v ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Австрия, Словакия: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
v ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100000830/20.11.2015 г. „ЗД Евроинс” АД
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
ДОПЛАЩАНЕ:
v Посещение на Императорската съкровищница с местен екскурзовод и включена входна такса, при минимум 15 туристи - 40 лв.
v Посещение на Музея за истoрия на изкуствата с местен екскурзовод и включена входна такса, при минимум 15 туристи - 59 лв.
v Посещение с местен екскурзовод на двореца "Шонбрун" с включена входна такса и ползване на слушалки, при минимум 15 туристи (Максималният брой туристи по тази услуга е 40. Моля, резервирайте услугата своевременно!) - 55 лв.
v Посещение на Императорските апартаменти и музея на Сиси в двореца "Хофбург" с местен екскурзовод и включена входна такса, при минимум 15 туристи - 49 лв.
v Екскурзия до Братислава, при минимум 20 туристи - 89 лв.
v Вечеря на блок маса на 24.12. в ресторантa на хотела (без включени напитки - заплащат се на място; ресторантът работи до 21 ч.), при минимум 20 туристи със срок за заявяване до 10.11.2017 г. - 62 лв.
v Вечеря на 25.12. в ресторантa на хотела по предварително изготвено меню (без включени напитки - заплащат се на място), при минимум 20 туристи със срок за заявяване до 10.11.2017 г. - 53 лв.
v Пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод при минимум 15 туристи - 25 лв.
v Концерт на "Wiener Residenzorchester" с класически произведения на Моцарт и Йохан Щраус, категория B (заявява се предварително при направа на резервацията) - 69 лв.
v Чекиран багаж до 23 кг (в двете посоки) на турист - 118 лв.
v Пълноцветен пътеводител за Виена на български език на National Georgraphic (270 стр.) - 19.90 лв.
v За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия. - 0 лв

 

Въпроси и коментари

Стил Травел

София, бул.Васил Левски 8 - партер
тел. +3592-483-36-07
e-mail: styletravelbg@gmail.com
http://styletravelbg.com/

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

 

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Коледа във Виена със самолет на цена от 679 ЛВ. от Стил Травел