Коста Бланка - хотел "Gran Hotel Bali" 4*

Почивка на море в Бенидорм, Испания за 7 нощувки със самолет на цена от 1099 ЛВ. от туристическа агенция Велбург ООД.

Категория: На море

Цена от 1099 ЛВ.

Държава:
Испания

Населено място/курорт:
Бенидорм

Брой нощувки:
7

Дата на тръгване:
09.09.2019 г. [виж всички]

Офертата е валидна от:
07.08.2019 г. до 23.09.2019 г.

Транспорт:
Самолет

Описание

Ден 1
Среща на летище София , Терминал 1 около 2 часа преди полета. Директен полет София – Аликанте с авиокомпания Wizz Air. Кацане на летище Аликанте. Панорамна обиколка на Аликанте (включена в пакетната цена). Трансфер до хотел „Gran Hotel Bali“ 4*. Настаняване в хотела. Информационна среща. Вечеря. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Информационна среща. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Полудневна екскурзия до Алтеа и Калпе. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Валенсия. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 4
Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Полудневна екскурзия до Елче. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Мурсия. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Свободно време за плаж и самостоятелни разходки. Вечеря. Нощувка.

Ден 7
Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Полудневна екскурзия до Гуадалест. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 8
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер от хотела до летище Аликанте за директен полет до София. Продължителност на трансфера около 1 час. Кацане на летище София, Терминал 1.

Цените по – долу са в лева на човек, в стандартна стая на база закуска, обяд и вечеря с включени вино и вода и летищни такси.

09.09.2019
Промо цени до изчерпване на местата!

Възрастен, настанен в двойна стая: 1299 лева 1199 лева

Единична стая: 1425 лева 1389 лева

Трети възрастен на допълнително легло: 1109 лева 1004 лева

Дете (2 -11,99год.), настанено с 2 възрастни: 870 лева

Второ дете (2 -11,99год.), настанено с 2 възрастни: 870 лева




16.09.2019

Възрастен, настанен в двойна стая: 1129 лева

Единична стая: 1357 лева

Трети възрастен на допълнително легло: 1058 лева

Дете (2 -11,99год.), настанено с 2 възрастни: 836 лева

Второ дете (2 -11,99год.), настанено с 2 възрастни: 836 лева




23.09.2019
Промо цени до изчерпване на местата!

Възрастен, настанен в двойна стая: 1124 лева 1099 лева

Единична стая: 1449 лева 1389 лева

Трети възрастен на допълнително легло: 1052 лева 984 лева

Дете (2 -11,99год.), настанено с 2 възрастни: 822 лева

Второ дете (2 -11,99год.), настанено с 2 възрастни: 822 лева

 

Информация за цената

Цената включва:

Самолетен билет София – Аликанте – София с полет на Wizz Air;
Летищни такси;
Чекиран багаж 20 кг и 10 кг ръчен багаж;
7 нощувки на база закуска,обяд и вечеря с включени ¼ л вино и ¼ л вода в хотел Gran Hotel Bali 4*;
Трансфер летище – хотел – летище;
Панорамна обиколка на Аликанте;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;
Представител на туроператора с български език за целия престой.

 

Цената не включва:

Полудневна екскурзия до Елче – 92 лева / 46 лева за дете до 11,99 г.;
Полудневна екскурзия до Гуадалест – 92 лева / 46 лева за дете до 11,99 г.;
Целодневна екскурзия до Валенсия – 124 лева / 62 лева за дете до 11,99 г.;
Целодневна екскурзия до Мурсия – 118 лева / 59 лева за дете до 11,99 г.;
Полудневна екскурзия до Алтеа и Калпе – 68 лева / 34 лева за дете до 11,99 г.;
Застраховка Отмяна на пътуване;
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

 

Допълнителни забележки:

За резервации са необходими 3 имена на пътуващите на латиница, ЕГН / дата на раждане, както и

Депозит в размер на 350 лева на човек;
Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване;
Полетно разписание (подлежи на препотвърждение)

София – Аликанте: 05:30 – 07:55 ч.
Аликанте – София: 08:30 – 12:35 ч.
Трансфер летище – хотел – летище: Продължителностае около 1 час в посока с 3*/4* автобус.

Важно:

1. Минимален брой туристи: 40 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

2. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

3. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

4. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

5. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

6. Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”.

Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

Доптлнителни екскурзии:
Панорамна обиколка на Аликанте

Включена в цената

Разположен на върха на хълма Бенакантил, дворецът Санта Барбара в Аликанте и до днес се издига като пазител на Аликанте. Градът, разположен долу, е столица на едноименната испанска провинция и пристанище на Коста Бланка. Преминаване покрай двореца Санта Барбара, който макар и днес да носи името на християнска светица, е построен през 12-и век от мюсюлманския географ Ал Идриси. През вековете издигащия се в центъра на Аликанте дворец е бил свидетел на многобройни обсади и сражения, а през 18-и век е използван и за затвор. Посещение на готическата църква Иглесиа де Санта Мария, издигната през 16-и век върху основите на мавърска джамия. Олтарът е в стил рококо, а порталът е бароков. Посещението на църквата е истинска разходка из историята на изкуството. Като град, разположен на крайбрежието на Коста Бланка, Аликанте има прекрасни плажове. Плажът Сан Хуан е един от най – впечатляващите. Разположен е северно от града, по пътя за Ел Кампейо, разполага с плажни барове, ресторанти и възможности за практикуване на водни спортове. Свободно време.

Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език.

Цената не включва: разходи от личен характер.


Валенсия

124 лв/ 62 лв за дете до 11,99 г.

Туристическа програма във Валенсия – третият по големина испански град, съхранил хармонията на средиземноморските и испано – арабските традиции. Панорамна обиколка: архитектурно – културният комплекс Град на Изкуствата и Науките, дело на архитекта Сантяго Калатрава и включващ впечатляващите Л’Емисферик, Музей на науките, Опера, Л’Осеанографик (най-големият аквариум в Европа). Пешеходна разходка в историческият център: Арената – една от най – големите в Испания, централният площад с Кметството и Историческият музей на града, Копринената борса – шедьовър на валенсианския готически стил, включен в списъка на ЮНЕСКО за Световно културно наследство, Катедралата строена между 1252 г. и 1482 г. върху основите на по-стара джамия, където се пази Свещеният Граал, Торес делс Серанс – една от запазените средновековни порти и сградата на валенсианското правителство.

Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език.

Цената не включва: разходи от личен характер.


Елче

92 лева/ 46 лева за дете до 11,99 г.

Туристическа програма в Елче – панорамен тур на Стария град, Кулата Калхора, двореца Алтимира, базиликата Санта Мария, Арабските бани. Град Елче е обявен за най – добър европейски град за отглеждане на палми. Града е разположен на двата бряга на река Виналопо и е едно от най – старите населени места на Иберийския полуостров. Тук има ботаническа градина с всички видове палми, които растат на Земята, както и цитрусови дървета, кактуси и бамбук.

Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език.

Цената не включва: разходи от личен характер.


Мурсия

118 лева/ 59 лева за дете до 11,99 г.

Туристическа програма в Мурсия – преминаване през старият мост Пуенте де Виехо - Старият мост известен още като Puente de los Peligros, мостът на опасностите, се простира над река Сегура. Построен през 1742 година, той е доста по – стар от Puente Nueva, който е завършен през 1903 година. Двойните арки са една от най – поразителните забележителности на Мурсия. Разглеждане на Катедралата в Мурсия – Катедралата в Мурсия е построена върху някогашна джамия. Първите основи са изляти през 1385 година, въпреки че катедралата е официално завършена през 1467 година. След тази година обаче доста архитектурни елементи са добавени до 18-ти век. Всичко това обяснява многоликия архитектурен облик на катедралата. Разходката ще продължи по главната улица на Мурсия е Calle de la Traperia. Възможност за свободно време и разходки.

Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език.

Цената не включва: разходи от личен характер.


Алтеа и Калпе

68 лева/ 34 лева за дете до 11,99г.

Туристическа програма в Алтеа и Калпе – Алтеа е китно рибарско градче, разположено на върха на хълм, на чиято най-висока точка се издига камбанарията на енорийската църква „Дева Мария от Консуело“. Широкият купол на църквата е покрит с бели и сини плочи – един от символите на Коста Бланка. От площада на града се открива красива панорама към региона – типични бели къщи, които в миналото са били обградени от масивна ограда. Кратка разходка по приветливите улички с безброй работилници, ателиета на художници и занаятчийски магазини. Екскурзията продължава по крайбрежен, панорамен път, който води до Калпе – курортно испанско градче. Внушителната Скала на Ифач е един от типичните пейзажи тук. Единадесет километра плаж, пленителни заливи, яхтено пристанище и красива природа са част от привлекателността на града.

Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език

Цената не включва: разходи от личен характер.


Гуадалест

92 лева/ 46 лева за дете до 11,99 г.

Туристическа програма в изключително красивото планинско градче Гуадалест, радва своите посетители с красивите си сгради и необикновена природа. В зелената долина на провинция Аликанте, заобиколена от високи планински вериги, се намира малкият испански град Гуадалест, оформящ едноименната община. С площ от около 16 квадратни километра и население от около 250 души, Града е едно от най – посещаваните места в Испания. Много източници твърдят, че този град е на второ място след музея Прадо в Мадрид по посещение в Испания, надминавайки всички други забележителности на страната, музеи, природни резервати и най-известните архитектурни шедьоври на Гауди. Ще имате възможност да се разходите из красивите и тесни улици на града и да посетите красивите крепости на града.

Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език.

Цената не включва: разходи от личен характер.

Въпроси и коментари

Велбург ООД

София, бул. Христо Ботев 34
тел. 029531183, 0882411464, 0887084804
e-mail: office@welburg.net
http://www.welburg.net

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

 

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Коста Бланка - хотел "Gran Hotel Bali" 4* на цена от 1099 ЛВ. от Велбург ООД