Круиз Три Континента


Дата: 26.12.2020

Престой: Осемдневна

Цена: 1810 лв.
на цена от 1810 ЛВ.. Организирано от туристическа агенция ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ ЕООД.

Маршрут: София - Пирея - Египет - Израел - Кипър - о. Родос - Кушадасъ - Ефес - Пирея - София

Цена от 1810 ЛВ.

Отпътуване от:
София


Дата на тръгване:
26.12.2020 г. [виж всички]
Офертата е валидна от:
04.04.2020 г. до 26.12.2020 г.

Транспорт:
Автобус

Програма

1 ден

1 ден 26.12.2020 София - Пирея Отпътуване от София в 06:00 часа от Стадион Васил Левски. Дневен преход до Пирея – главното пристанище на Гърция. Чекиране и настаняване на борда на круизния кораб Celestyal Crystal. В 21:00 корабът отплава. Вечеря и нощувка на борда.

2 ден

2 ден 27.12.2020 ден на кораба През целия ден корабът е в открито море. Туристите могат да се забавляват с развлекателната програма на борда.

3 ден

3 ден 28.12.2020 Александрия, Египет В 07:00 часа акостиране на пристанището Александрия, Египет – древната столица на Египет. 09:00 часа – отплаване за Порт Саид / туристите, които участват в екскурзията Класическо Кайро, ще бъдат превозени с автобуси до Порт Саид/. 20:00 часа – акостиране в Порт Саид. 22:00 часа – отплаване посока Ашдод – Израел. От Александрия тръгва екскурзията Класическо Кайро с обяд – целодневна, включена в цената. От пристанището с автобус се тръгва посока Кайро. Първата спирка е на едно от 7-те чудеса на света – пирамидите в Гиза. Свободно време за самостоятелно разглеждане на пирамидите, снимки, разходка с камила и т.н. Следващата спирка е при пазителя на долината – Древният Сфинкс. Следва обяд на блок маса в 5* хотел. Турът продължава в сърцето на Кайро – площад Тахрир /Свобода/, посещение на Националния Архиологически музей и залата на Тутанкамон. След това се посещава фабрика за производство на папируси. Свободно време за сувенири и отпътуване обратно към кораба на пристанището Порт Саид. Продължителност на екскурзията – около 12 часа. Вечеря и нощувка на борда. Туристите, които не желаят да се възползват от тази екскурзия – остават на борда на кораба в открито море. Нямат право да слизат.

4 ден

4 ден 29.12.2020 Ашдод, Израел В 08:00 ч. Корабът акостира в Ашдод – Израел. Свободно време или възможност за *допълнителни екскурзии. Вечеря на борда. 22:00 ч. отплаване. Нощувка.

5 ден

5 ден 30.12.2020 Лимасол, Кипър В 11:00 корабът акостира в Лимасол – Кипър. Свободно време или възможност за *допълнителни екскурзии. В 18:00 корабът отплава към Гърция.

6 ден

6 ден 31.12.2020 о. Родос В 12:00 ч. Корабът акoстира на о-в Родос. Свободно време до 20:00 ч. или допълнителна *екскурзия до Акропола в Линдос и цитаделата на Рицарите – включено в цената. Турът е с продължителност около 4 ½ часа. Първо има трансфер с автобус до древния град Линдос и посещение на Акропола на Линдос с древния дорийски храм на Атина. Градът много векове е бил главният на острова, като достига своя разцвет през 6 в. Пр. н.е. В центъра му се намира и църквата Света Богородица от Линдос с фрески от 15 в. Следва разходка в стария град на Родос – по улицата на Рицарите, Двореца на Рицарите и т.н. Обратно на кораба. Вечеря и нощувка на борда.

7 ден

7 ден 01.01.2021 Кушадасъ - Ефес В 7:00 ч. Корабът акостира в Кушадасъ. Престой до 19:30 ч. и възможност за допълнителна екскурзия до гр. Ефес – включено в цената. Вечеря и нощувка на борда.

8 ден

8 ден 02.01.2021 Пирея - София Корабът акостира на пристанище Пирея в 09:00 часа. Отпътуване за София с автобус. Пристигане вечерта.

 

Информация за цената

Цената включва:


Транспорт с комфортен автобус София – Пирея – София;
8 дни – 7 нощувки на круизния кораб;
Изхранването е на ALL INCLUSIVE с безлимит ни маркови алкохолни и безалкохолни напитки;
Басейн и фитнес, сейф бокс;
Екскурзия Класическо Кайро с обяд – целодневна;
Екскурзия до Акропола в Линдос и цитаделата на Рицарите – о-в Родос – полудневна;
Екскурзия до гр. Ефес – полудневна;
Пристанищни такси в размер на 289 евро; такса гориво; такса обслужване; бакшиши;
Всички основни услуги на борда на кораба;
Дневна анимация за възрастни и за деца;
Екскурзоводско обслужване;
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” опция „Б“ и покритие 10 000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане /;

 

Цената не включва:


Разходи от личен характер;
Всички допълнителни екскурзии, които са по желание;
Египетска виза – 25 $ /заплаща се на място, при полагането и/;
Допълнителните услуги на борда /СПА, пране, комуникации и др./;
Хазартни игри /казино, бинго/;
Застраховка - Отмяна на пътуване - от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Армеец“,София, ул. Стефан Караджа 2.

 

Допълнителни забележки:

Круизен кораб Celestyal Crystal
Корабът разполага с: 10 палуби, 4 асансьора, 162 м. дължина, 25 611 тона, 529 кабини, един външен басейн, 18 възела скорост, 406 души екипаж; електричество 110-220 В; три бара, основен ресторант, бюфет на самообслужване и 2 специализирани ресторанта; фитнес, СПА център, салон за красота, безмитен магазин, бутик, конферентен център, медицински център и др.

Доплащане:

Целодневна екскурзия до Ашдод – Йерусалим – Витлеем – от 9:00 ч. сутринта до 16:30 ч. с включен обяд. Отпътуване от пристанище Ашдод към Елеонския хълм, разположен от източната страна на старите градски стени на Йерусалим. Посещение на църквата на всичките нации, Базиликата на агонията. От 10:00 до 12:00 разглеждане на Йерусалим. На обяд отпътуване за Витлеем. Следва обяд /1 час време/. Посещение на Базиликата Рождество Христово – мястото, където е роден Исус. От 14:30 до 15:00 ч. свободно време за сувенири. В 16:30 ч. пристигане обратно на пристанището. Цена: Възрастен: 225.00 лв. и дете: 157.00 лв;
Полудневна екскурзия до Яфа и Тел Авив - Отпътуване от Ашдод в 9:00 ч. по крайбрежието към стария град Яфа до църквата Св. Петър. Яфа е древен град с едно от най-старите, добре организирани пристанища, живописни малки улички, древна архитектура и прекрасна гледка към Тел Авив от хълмовете му. Следва посещение на „градът, който никога не спи“ – Тел Авив. В 14:00 ч. обратно на борда.Цена: Възрастен: 145.00 лв. и дете: 108.00 лв.;
Полудневна панорамна обиколка на Лимасол и Курион /около 4 часа/ - Първата спирка е в центъра на Лимасол. Туристите имат възможност да се разходят с местен екскурзовод в старата част – около рибарското пристанище и Средновековната крепост. В тази крепост крал Ричард Лъвското сърце се жени за Беренгария Наварска и я провъзгласява за кралица на Англия. Посещение на самата крепост не е предвидено, има свободно време в града. Следва посещение на архиологическия парк Курион – един от най-важните градове – държави на острова в древността. Разглеждане на амфитеатъра с 3500 места и къщата на Еустолиос, римска вила, с много стаи, всяка с различни по цвят и конфигурация мозайки от 5 в. след Хр. Обратно на борда. Цена: Възрастен: 127.00 лв. и дете: 88.00 лв;
Целодневна екскурзия до Курион, виненото селище Омодос и Лимасол с автобус (около 7 часа) - Автобусът се отправя към архиологическия парк Курион – един от най-важните градове – държави на острова в древността. Разглеждане на амфитеатъра с 3500 места и къщата на Еустолиос, римска вила, с много стаи, всяка с различни по цвят и конфигурация мозайки от 5 в. след Хр.Турът продължава към лозовата градина на Лимасол. Пристига се в едно от най-красивите селища на острова Омодос. Свободно време за обяд /включен в цената/. След това се разглеждат църквата на Свещения кръст, площада и древната преса за вино. Дегустация на местни вина. По път обратно към пристанището се минава с автобус през град Лимасол. Цена: Възрастен: 192.00 лв. и дете: 118.00 лв;
Целодневна екскурзия до Пафос - градът на Юнеско (около 7 часа) - Пафос е на западното крайбрежие и е един от най-важните архитектурни райони на острова. Целият град е включен в списъка на Юнеско и е обявен за културно наследство. Първо се посещава родното място на гръцката богиня на любовта – Афродита – „Петра ту Ромио“. Фото пауза. Следва посещение на Гробниците на Царете – издялани от камък подземни и надземни гробници на римски царе в периода от 4 в. пр. н. е. до 3 век след н.е. Освен тях, тук са погребвани и много аристократи и високопоставени лица. Гробниците са декорирани с дорийски колони, фрески, а някои вкопани в скалите имитират дом на живите. На няколко по стените е изобразен двуглав орел – гербът на династията на Птолемейте. По-късно тези гробници са служили за убежище на преследваните от римляните християни. Свободно време в района на пристанището и обратно на борда. Цена: Възрастен: 45.00 лв. и дете: 108.00 лв.

Забележки:

Мин. брой туристи: 40 човека;
Необходим депозит за резервация: 800 лв;
Срок на уведомление при несъбран минимален брой туристи: 30 дни преди датата на отпътуване;
Доплащане до 61 дни преди датата на отпътуване;
Допълнителните екскурзиите са на английски език. При 20 и повече българи по една екскурзия се подсигурява превод. Всички входни такси на историческите забележителности са включени в цената на екскурзиите;
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция или друга държава по програмата поради: забрана за напускане на страната, забрана за влизане в дадена държава; невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини;
Анулации: До 90+ дни преди датата на отпътуване – няма неустойка; От 89 – 60 дни преди датата на отпътуване – 600.00 лв. на човек; От 59 – 30 дни преди датата на отпътуване: 75% от пакетната цена; 29+ дни преди датата на отпътуване: 100% неустойка.

Полезна информация
Необходими документи:

Валиден документ за самоличност – задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето;
За посещаваните страни няма санитарни и медицински изисквания;
За Египет се изисква виза, която се заплаща на място при полагането и.

Въпроси и коментари

ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ ЕООД

гр. София, ул. Екзарх Йосиф 30
тел. +35924410144, +359877736167,
Факс: +35924410144
e-mail: office@gptravel.bg
http://www.gptravel.bg

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

 

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Круиз Три Континента на цена от 1810 ЛВ. от ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ ЕООД