Международен летен американски лагер в Нидерландия

Екскурзия до Хейно, Холандия със собствен транспорт на цена от 2543 ЛВ. от туристическа агенция Велбург ООД. Маршрута е София - Хейно - София.

Маршрут: София - Хейно - София

Цена от 2543 ЛВ.

Държава:
Холандия

Населено място/курорт:
Хейно

Дата на тръгване:
04.07.2020 г. [виж всички]

Офертата е валидна от:
10.12.2019 г. до 02.02.2020 г.

Транспорт:
Собствен


Международен летен американски лагер в Нидерландия

Mеждународния американски летен лагер е подходящ за тийнейджъри на възраст от 10-18 години.

Учебната програма се състои от интерактивни курсове, преподавани сутрин в продължение на 3 часа, на ден.

Следобедните занимания са предназначени да развиват както ума, така и тялото. Те включват спорт, изкуства и занаяти, фотография, водни занимания и други. Всяка вечер има редица занимания, които ще увеличат лидерските умения и уменията за работа в мрежа, като същевременно ще повишат способността на учениците да работят с разнообразен набор от хора.

Разположено в Холандия в красивата нидерландска гора, нашето местоположение е баланс между природа, къмпинг и комфорт, което насърчава безопасна и гостоприемна среда. Нашата цел е да доставим един и същ модел на американски летен лагер на вашия тийнейджър на достъпна цена, и на разстояние, на което да ви е повече от удобно.

Всички курсове се преподават на английски, водени от англоговорящи на техния роден език, с които учениците няма да се фокусират единствено върху граматиката, а също и върху социалните умения, креативността, като учениците ще използват иновативен подход.

Учащите ще изберат два от курсовете по-долу и ще овладеят всеки един, прекарвайки три часа на ден в учебна обстановка:

· Въведение в бизнеса

· Ораторство

· Актьорско майсторство

· Международни отношения

· Журналистика и творческо писане

От неделя до четвъртък, след обяда, всички ученици имат свободата да избират своите следобедни занимания. Изборът е многообразен и включва различни спортове (футбол,баскетбол, боулинг и др.) изкуство, фотография, уроци по готварство, плажен волейбол, плуване и много други. По време на всички следобедни занимания, учениците ще трябва да общуват помежду си на английски за да измислят стратегии за справяне с различни проблеми, непринудено изграждайки силна приятелска връзка с други ученици от целия свят.

От неделя до четвъртък, от 19:00 до 21:00, всички ученици ще бъдат разделени на отбори или по двойки, заедно с учители и ръководители. Целта на тези вечерни занимания е да научи учениците да мислят и работят заедно при постигането на една обща цел. Заедно със своите ментори, учениците трябва да намерят правилен подход как да си сътрудничат и да работят заедно, като екип. По този начин се изгражда разбирателство и уважение между ученици, учители и възпитатели.

По време на лагера, вечерните занимания/игри ще помогнат на учениците да изградят умения за съвместна работа, да подобрят комуникацията си и да се научат да се доверяват един на друг. Тийнейджърите, които не са добри с организацията, планирането и гъвкавото мислене, ще могат да развият тези лидерски качества. Като награда за положените усилия и упоритата работа през изминалата седмицата, в първата неделя от лагера учениците ще се насладят на целодневна екскурзия, където те ще отпочинат и ще се забавляват с новите си приятели и целия екип на лагера.

Международен летен американски лагер в Нидерландия

Период на провеждане: 04.07.2020 – 17.07.2020

Пакетни цени сезон 2020 и са с включени отстъпки за ранни запсвания

Тази програма е подходяща за ученици на възраст 10 - 18 години!

Настаняване в стаи по 6-ма / 8-на и 30 часа интерактивно обучение

Цена за престой от 2 седмици:1300 евро / 2543 лева‎

Програма

 

Информация за цената

Цената включва:

30 часа интерактивно обучение
Настаняване в лагерна база при село Хейно, Нидерландия
Над 25 следобедни и вечерни занимания
Достъп до езеро с плаж на пешеходно разстояние
Една целодневна екскурзия и една разходка до Амстердам
Американски и владеещи английски език преподаватели и инструктори
Пълен пансион – 3 хранения на ден
Професионални съветници и персонал
Всички входни такси, където е приложимо
Специални гост-говорители от САЩ
Чудесни гост-музиканти, артисти и аниматори
Пакет за Добре дошли
Квалифицирани спортни инструктори
Сертификат за завършване

 

Цената не включва:

Самолетен билет – може да Ви съдействаме. Важно: преди закупуване на самолетен билет, той трябва да е одобрен от агенцията, за да може да се включите в организирания трансфер.
Медицинска застраховка
Застраховка „Отмяна на пътуване“

 

Допълнителни забележки:

Иновативни курсове:

Международни курсове

Курсистите научават за основните движещи сили на международната сцена и как те си взаимодействат помежду си. Те изследват фундаментални концепции в международните отношения, политически, социално-икономически и правни и ги прилагат към текущите дела по целия свят. Освен това учащите ще научат основни теории на международните отношения и ще ги прилагат, за да разберат международните ситуации и проблемите в съвременния свят. В края на курса учащите се представят като международна организация с цел моделиране на ефективен процес на вземане на решения.

Ораторство

Този курс е практически курс, предназначен да предложи на начинаещия оратор редица възможности за организиране и подготовка на задачи за публично говорене. Курсът ще предложи и „лабораторна” обстановка, в която начинаещият оратор всъщност може да застане пред публика на живо и да представи практикуваното си изпълнение. Допълнителни възможности за изпълнение могат да бъдат включени в областта на публичното устно четене.

Курсистите ще се запознаят с ролята на общуването в нашия живот, комуникационния модел, пространствените отношения, стиловете на изнасяне и ефективността на езика, жестовете и техниките на организация.

Журналистика и творческо писане

Този курс акцентира върху подобряването на уменията за изразяване на учениците с помощта на писменото слово. Те ще комуникират чрез различни методи като: проучване на процеса на писане, поезия, разкази, пиеси и жанрове. Учениците ще четат, тълкуват и анализират различни стихове и кратки художествени творби от различни автори. Курсът също така ще запознае учениците с очарователния свят на печатните и онлайн медии. Право, етика и история на журналистиката ще допълнят основните учебни раздели: репортаж, писане, редактиране, фотография, реклама, дизайн, управление и работа в екип.

Въведение в бизнеса

Добре дошли в света на бизнеса! Този курс представя бизнес концепции и умения, от които се нуждаят учениците в днешната конкурентна среда и обяснява защо предприемачеството е толкова важен компонент на всеки бизнес. Решаването на проблеми става решаващ елемент в този клас, тъй като студентите разглеждат текущи проблеми на бизнеса.Курсът обхваща начина на работа на бизнеса и помага на учениците да разберат много основни начини, по които бизнесът влияе на хората и обществото - чрез оформяне на видовете професии, които ще упражняват, и кариерата, която могат да очакват. В този курс са включени няколко области от бизнеса - финанси, счетоводство, управление, търговско право и глобални пазари - как тези области се свързват помежду си и как се отнасят към света, в който живеем. Учениците ще научат и за действителните дейности, свързани със създаването на стоки, услуги и печалба, както и защо някои компании изглежда са по-ефекасни или са по-печеливши от други.

Актьорско майсторство

Целта на този курс е да развива и съчетава модернистични елементи от театралното изкуство в една крайна продукция, като за това използва различни средства, техники и похвати. Някои от основните понятия, които ще бъдат изучавани без ограничения са: сценична игра и изграждане на образ, импровизиране, театрална терминология, движение, вокално представяне, прослушване и кастинг. Уменията с които ще могат да се похвалят учениците след завършването на този курс са: да се демонстрира употребата на съвременни актьорски техники, импровизацията, отразяването на вътрешни и външни качества на даден герой, чрез анализиране и вникването в културните и исторически влияния върху драматичните стилове, посредством вокални, класически и съвременни техники, с цел да се обрисуват физическите, емоционалните и социалните измерения на герои от различни жанрове и среди. Учениците ще разберат как актьори, режисьори и дизайнери създават и усъвършенстват диалога и сценичните ремарки, които предават намеренията на драматурга, както и много други неща.

 

Въпроси и коментари

Велбург ООД

София, бул. Христо Ботев 34
тел. 029531183, 0882411464, 0887084804
e-mail: office@welburg.net
http://www.welburg.net

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

 

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Международен летен американски лагер в Нидерландия на цена от 2543 ЛВ. от Велбург ООД