Нова година в Върнячка баня, Сърбия в хотел ТЦ БАНБУС - 2 звезди

Нова година в Върнячка баня, Сърбия в хотел ТЦ БАНБУС - 2 звезди с автобус на цена от 399 ЛВ.. Организирано от туристическа агенция Атлантис Тур.

Цена от 399 ЛВ.

Държава:
Сърбия

Населено място/курорт:
Върнячка баня

Дата на тръгване:
30.12.2019 г.
Офертата е валидна от:
04.09.2019 г. до 30.12.2019 г.

Транспорт:
Автобус


Зимните празници наближават...
Какво по-хубаво да посрещнете Новата година сред прекрасната природа на най-известния сръбски СПА курорт, хубава кухня, отлично обслужване и чудесна компания. И всичко това може да се случи ако изберете една от нашите оферти.

Върнячка баня е курортен град и община в Рашки окръг, Централна Сърбия. Градът е разположен край река Западна Морава. Населението му е близо 16 хил. жители. Върнячка баня е селище от 19 век. Намира се в подножието на планината Гоч, в близост до Западна Морава (Сръбска Морава), на границата между Поморавието и района на Кралево в Рашка, но етнографски и исторически влиза в границите на Расинско, т.е. Крушевско.
Град Тръстеник отстои на 7 км, областният град Кралево – на 27 см, Крушевац – на 34 км, Ниш – на 125 км, столицата Белград – на 200 км.
От север курортния град е защитен от ветровете посредством масива на Гледачките планини. Надморската височина варира от 220 до 300 м. Климатът във Върнячка баня е умереноконтинентален, като зимата е мека и снежна, а лятото – хладно със свежи утрини и лек ветрец от планината, което създава на мястото идеални условия за развитие на курортна дейност. Във Върнячка баня има 7 минерални извора. Тези благоприятни условия правят курортния град предпочитана целогодишна дестинация. Заповядайте на това пътуване с нас, за да се уверите лично!

Информация за обекта за настаняване

хотел ТЦ БАНБУС (2 звезди), полупансион

хотел предлага: телефон, бар, телевизор, душ.вана/джакузи, кафе

телефонбартелевизоркафе

 

Информация за цената

Цената включва:

организиран транспорт в двете посоки –
отпътуване от София на 30.12. и отпътуване от Върнячка баня на 02.01. в 11.00 ч.
3 нощувки със закуски на блок маса;
една стандартна вечеря с жива музика в деня на пристигане - 30.12.;
две празнични вечери - Гала вечеря с програма и богато меню и all inclusive пакет напитки на 31.12. и на 01.01.;
такса престой за 4 дни;
застраховка „Помощ при пътуване“ на ЗК Уника АД за 4 дни.

 

Цената не включва:

лични разходи,
обеди;
допълнителни услуги на територията на хотела и др подобни;

Отстъпка за пътуващи със собствен транспорт – 40 лв.

 

Допълнителни забележки:

Срок и начин на плащане:
авансово плащане 200 лв за възрастен и 100 лв за дете при записване/ подписване на Договор;
доплащане до 06.12., петък, включително.
Плащането може да се осъществи в брой, в офисите на агенцията или по банков път на сметката на Атлантис тур в Пощенска банка:
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG91 BPBI 7940 1072 0246 01

Условия за анулация/ прекратяване на Договора:
Всеки потребител има право да прекрати договора за туристически пакет/ хотелска резервация без да дължи обяснение на ТО за причините за прекратяване при следните срокове и условия: от деня на записване до 60 дни преди датата на първата нощувка: без неустойка; от 59-тия ден до 30-тия ден се удържат внесените суми; от 29-тия ден до деня на отпътуване се удържат 100% от внесените суми.

Важно е да знаете!
Организираният транспорт се осъществява при мин 35 записани туриста, желаещи да ползват такъв транспорт и заплатили за същия в горепосочените срокове за доплащане пакета за настаняване. Срок, в който ТО може да отмени ползването на организиран транспорт, поради несъбран минимален брой туристи, без да дължи неустойка на Потребителя:17 дни преди пътуването, 13.12.
Туристите, заплатили за организиран транспорт пътуват по гореописаната програма.
Офертата е в условия на Ранно записване с внесено авансово плащане до 30.10. включително. След тази дата цените за настаняването ще се увеличат с 5 %.
Като цяло пътуването е подходящо за хора от всички възрасти!

Туроператорът има застраховка „Отговорност“ в ЗК Групама Застраховане, полица, валидна до 31.01.2020 год; адрес на ЗК – гр. София, бул. Цариградско шосе №47А, бл.В, ет. 3; тел: 0700 12332.

Въпроси и коментари

Атлантис Тур

София, бул. „Васил Левски“ № 128
тел. 0889 735073,
Факс: 9516181
e-mail: sales@atlantis-tour.com
http://www.atlantis-tour.com

 

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Нова година в Върнячка баня, Сърбия в хотел ТЦ БАНБУС на цена от 399 ЛВ. от Атлантис Тур