Нова година в Тайланд

Нова година в Тайланд със самолет на цена от 2081 ЛВ.. Организирано от туристическа агенция Стил Травел.

Цена от 2081 ЛВ.

Държава:
Тайланд

Населено място/курорт:

Дата на тръгване:
17.12.2018 г.
Офертата е валидна от:
17.08.2018 г. до 17.12.2018 г.

Транспорт:
Самолет


ПОЧИВКА В ТАЙЛАНД, КАО ЛАК
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/9 дни / 7 нощувки
Цена : 2081.00 лв.

Ден 1
Отпътуване от София с редовен полет на авиокомпания Qatar airways за остров Пукет с междинно кацане в Доха.

Ден 2
Връзка на летище Доха с полет за остров Пукет, Тайланд. Пристигане на остров Пукет и трансфер до избрания от вас хотел. Настаняване.

Ден 3-8
Свободно време за плаж и почивка. Препоръчваме ви да резервирате допълнителни екскурзии или да се насладите на неустоимите тайландски масажи.

Ден 9
Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет към София с междинно кацане в Доха.

Ден 10
Полет Доха София. Кацане в София, Терминал 2.Незабравимо пътуване, което съчетава вибриращия Банкок и плажовете на остров Као Лак. Тайланд е дом на най-живата култура на Югоизточна Азия, известен със своето гостоприемство и заслужено наричан "Страната на усмивките". Няма друга страна в Далечния Изток, която така успешно да съчетава минало и настояще.

Као Лак е истински рай за спокойна почивка. Дълги девствени плажове, кристално чисто синьо море и девствена планинска пустиня. Недалеч е разположено пристанището Thap Lamu, от което отпътуват лодки за остров Симилан - едно от десетте най-добри места за гмуркане в света. Спокойната и непринудена атмосфера на острова го прави приятно място за почивка, за разлика от други по-масови курорти.

Банкок
Вълнуващ, колоритен и забавен. Открийте града на блестящите дворци и храмове. Пазарувайте изгодно по уличните пазари или избягайте от шума и топлината в климатизираните молове сред ослепителни дизайнерски бутици. По залез хвърлете поглед към града от високо в някой от многобройните панорамни барове или опитайте вкусна вечеря на речен круиз.

ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 97 от ЗТ с № 03700100001093/16.11.2016г., „ЗД Евроинс” АД
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

43

 

Информация за цената

Цената включва:

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
v Самолетен билет София - Банкок / Пукет - София; Летищни такси; 7 нощувки със закуски в хотел по избор на остров Као Лак; Всички трансфери между летищата и хотелите по програмата; Медицинска застраховка със ЗАД "АРМЕЕЦ" (покритие 10 000 евро за лица до 65г.)

 

Цената не включва:

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
v Допълнителни екскурзии по желание в Банкок и Као Лак; Виза за Тайланд 35 евро; v Нощувки и турове в Банкок по желание; Разходи от личен характер'' Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.

 

Допълнителни забележки:

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :
v Важно:
- Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
- Не е предвиден водач от "Посейдон Холидейс"
- Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване
- Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 0.90 EUR. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото Посейдон Холидейс ООД си запазва правото да промени цената към момента на доплащане.
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение. Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“,
v Забележки:
- Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
- Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
- Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.
v Вид използван транспорт:
- Самолет
- Автобус
v Визов режим:
- Има визови изисквания за български граждани. Предварително се поставят визи в България. Необходими документи: Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството; Една актуална снимка.
- Няма задължителни медицински и здравни изисквания.
v Начин на плащане:
- Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
- Доплащане 40 дни преди датата на заминаване.
v Условия за анулация и неустойки:
- До 60 дни преди датата на пътуването – глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.
- До 40 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума
- От 39 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването.
v Необходими документи:
- Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
- За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
- За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). v За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
v Цените са платими в лева, в брой или по банков пътпо фиксинга на БНБ.

Въпроси и коментари

Стил Травел

София, бул.Васил Левски 8 - партер
тел. +3592-483-36-07
e-mail: styletravelbg@gmail.com
http://styletravelbg.com/

 

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Нова година в Тайланд на цена от 2081 ЛВ. от Стил Травел