Слънчев уикенд в Кавала, Неа Перамос и Неа Ираклица

Почивка на море в Кавала, Гърция за 1 нощувки с автобус на цена от 135 ЛВ. от туристическа агенция Домика Тур ООД.

Категория: На море

Цена от 135 ЛВ.

Държава:
Гърция

Населено място/курорт:
Кавала

Брой нощувки:
1

Дата на тръгване:
11.07.2020 г. [виж всички]

Офертата е валидна от:
24.06.2020 г. до 19.09.2020 г.

Транспорт:
Автобус

Описание

Слънчев уикенд в Кавала, Неа Перамос и Неа Ираклица

Маршрут: София / Пловдив - Неа Перамос - Кавала - Неа Ираклица - София / Пловдив

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска

Дати на отпътуване: 11.07; 08.08; 12.09; 19.09.20;

1 ДЕН: София / Пловдив – Неа Перамос - КавалаОтпътуване в 06.00 ч. от ул. Оборище и пл. Ал. Невски в София / от Пловдив от бензиностанция OMV до х-л Санкт Петербург. Пристигане Неа Перамос /плажа Амолофи/ - носител на син флаг заради чистотата си, красотата и опазването на околната среда в региона. Свободно време за плаж. На плажа са разположени душове, чадъри и шезлонги, които можете да се ползват срещу консумация на кафе, фрапе и др. Около 17:00 ч. отпътуване за град Кавала. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.
2 ДЕН: Кавала – Неа Ираклица – София / Пловдив
Закуска. Около 10.00ч. отпътуване за Неа Ираклица. Свободно време за плаж. Около 17.30ч. отпътуване за България. Пристигане в София на ул. Оборище и площад „Александър Невски“ / в Пловдив на бензиностанция OMV до х-л Санкт Петербург късно вечерта.

Цена на човек в двойна/тройна стая -135 лв

Цената включва:
1 нощувка със закуска в хотел 2*/3*
Водач от агенцията
Транспорт с лицензиран микробус/автобус 1*/3*
Цената не вклюва:
Медицинска застраховка на ЗК „Армеец“ с покритие 5000€ за лица до 79 г. – 6 лв. (задължително доплащане). Лица над 79 год. не се застраховат
Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на ЗАД „Армеец“
Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)
Доплащане за отпътуване от Пловдив в 05.00ч. (при минимум 20 човека и след потвърждаване 2 дни преди отпътуването) - 30.00 лв.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.Забележка:
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

Информация за цената

 

 

Въпроси и коментари

Домика Тур ООД

София, ул. Уилям Гладстон 18-А ,партер
тел. 029523404, 0888734551
e-mail: domikatour@abv.bg
http://www.domikatourbg.com/

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

 

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Слънчев уикенд в Кавала, Неа Перамос и Неа Ираклица на цена от 135 ЛВ. от Домика Тур ООД