Супер шопинг Букурещ - Китайският пазар Червеният дракон

Екскурзия до Букурещ, Румъния с автобус на цена от 25 ЛВ. от туристическа агенция НЕДА ТУРС. Маршрута е Русе - Букурещ.

Маршрут: Русе - Букурещ

Цена от 25 ЛВ.

Държава:
Румъния

Населено място/курорт:
Букурещ

Дата на тръгване:
10.12.2011 г. [виж всички]

Офертата е валидна от:
06.12.2011 г. до 31.01.2012 г.

Транспорт:
Автобус


СУПЕР ШОПИНГ В БУКУРЕЩ - КИТАЙСКИЯ ПАЗАР "ЧЕРВЕНИЯ ДРАКОН"

ПАЗАРУВАЙ ИЗГОДНО ! 5500 МАГАЗИНА !

10.12.2011
Цена - 25 лв‎

Програма

1 ден

Отпътуване в 6.00 ч от ЖП гара Русе - ОМВ за Букурещ.
Посещение един от най-големите търговски центрове в Букурещ - Червеният дракон. Свободно време за шопинг на територията на комплекса до 13 ч.
След това разходка в центъра - Патриаршията с мощите на св. Димитър Басарбовски и Стария град.
Отпътуване обратно за Русе в 17.00 часа.

 

Информация за цената

Цената включва:

Цената включва:
транспорт с автобус, водач от агенцията

 

Цената не включва:

лични разходи

 

Допълнителни забележки:

Dragonul rosu /Червеният дракон / е търговски комплекс с площ над 5500 магазина. Стоките оттук, се в разпространяват в Румъния и съседните страни . Има една истина, че нашите клиенти го знаят много добре и че винаги идват. Разнообразието от продукти е невероятно и цените са конкурентоспособни на пазара.
Red Dragon Company SA, член на Ниро Група е основана през 2003 г. и се занимава с разработване и управление на търговска площ Red Dragon.
В момента има над 5500 търговски площи на магазини, 5000 паркоместа, ресторанти, кафенета и автомивка.
Търговската площ Red Dragon е сложен процес на инвестиции и модернизация.
В настоящия момент, в областта има 8 търговски комплекса, два от които са специализирани.
• Red Dragon 1 се състои от четири сгради, първоначално 2 построени, плюс две разширения, построена по-късно поради голямото търсене на търговски площи.
• Red Dragon Megashop е еталон на зоната. Магазините са разположени на два етажа (приземен и 1-ви етаж) и на 2-рия етаж се намират румънски и китайски ресторанти.
• Red Dragon 3 е специализиран за обувки търговски комплекс и се състои от две сгради (3 и 3 разширение). Това е най-големият магазин за обувки в Румъния.
• Светът на децата, търговски комплекс посветен на децата - облекло, обувки, спортни стоки, играчки и канцеларски материали, е открит през март 2011 година. Това е най-големият по рода си магазин в Румъния.
• Red Dragon Red Dragon 5 и 6 са два нови павилиона, възстановени след пожар през лятото на 2010 година. Двете сгради са открит през март 2011 година.
• Red Dragon Red Dragon 7 и 8 са два павилиона, че в допълнение към обикновените стоки, които се продават в зоната, има магазини за тъкани, килими, риболов, мебели и предмети за бита.
Последният проект в зоната е построяването на универсален магазин Red Dragon. Проектът включва модерна сграда с площ от около 15 000 кв.м.на две нива, както и голям паркинг за над 500 места.В партера на универсалния магазин ще откриете, килими, завеси, спално бельо, обзавеждане, битови предмети, канцеларски материали и кожени изделия, осветителни тела, електрически и електронни продукти, както и един супермаркет, банка, обменно бюро, аптека и кафене. На горния етаж ще има магазини за жени, мъже, юноши и деца, играчки магазини, спортни стоки, и две заведения за бързо хранене и детски кът за деца.
Универсалният магазин Red Dragon ще бъде открит на 1 декември 2011 година.
В комплекса можете да намерите:
Ресторанти:
2-ри етаж на ресторант Red Dragon Megashop е предназначен. Ето, нашите клиенти могат да се хранят в китайски ресторанти или ресторанти с традиционна храна в Румъния.

Кафенета:
В търговски комплекси област Red Dragon има кафенета, където клиентите могат да се отпуснат за няколко минути - сандвичи, сладкиши, сладолед, кафе, вода и напитки.
Кафенета се намират в DR 1, DR 3, DR 7, DR 8, на Red Dragon Детски Megashop - те са разположени на партерния етаж в центъра на комплекса.

Заведения за бързо хранене:
Извън комплекса,Red Dragon се намират заведения за бързо хранене, където може да опитате сандвичи, Shaorma, барбекю и освежаващи напитки.

Тераса "гъби"
Срещу Red Dragon Megashop се намира ресторант тераса, която предлага най-разнообразни менюта за всеки вкус: горещо, а най-доброто качество пица.

 

Въпроси и коментари

НЕДА ТУРС

Русе, бул. Фердинанд 4, ет. 4
тел. 082834015, 0884859944,
Факс: 082834015
e-mail: office@nedatours.com
http://www.nedatours.com

Вход в системата

Забравена парола
Регистрация

 

Твоите приятели споделиха:

Уеб дизай и разработка от Slavov Studio.

Copyright © Travelguide.bg. Всички права запазени. Супер шопинг Букурещ - Китайският пазар Червеният дракон на цена от 25 ЛВ. от НЕДА ТУРС